با حضور محمود احمدي نژاد، رئيس جمهوري ايران، اعتبار راه اندازي ۱۰ هزار مدرسه قرآني به حساب مدارس سراسر ايران واريز شد.
آقاي احمدي نژاد كه به همراه حميدرضا حاجي بابايي، وزير آموزش و پرورش، در اين مراسم شركت كرده بود گفت: "بدانيد كه با تاسيس اين مدارس، رشد علمي ما چند برابر مي شود."همزمان، وزير آموزش و پرورش ايران در مراسم راه اندازي ۱۰ هزار دارالقرآن گفت كه وزارتخانه تحت امر او به ازاي هر يك هزار و ۲۰۰ دانش آموز يك مدرسه قرآني تاسيس مي كند.
آقاي حاجي بابايي، همچنين گفت كه فاز نخست راه اندازي مدارس قرآني از هفت ماه پيش و با مطالعات انجام شده، آغاز شده بود و اكنون اين مدارس با استفاده از فضاي آموزش و پرورش راه اندازي مي شوند.
او همچنين برآورد كرد كه چنانچه از هر مدرسه ۱۰۰ دانش آموز در دارالقرآن ها حضور يابند، نزديك به يك ميليون "دانش آموز قرآني" در مدارس ايران وجود خواهد داشت.
روخواني، تجويد، روانخواني و تفسير قرآن از سرفصل هاي آموزشي خواهد بود كه به گفته وزير آموزش و پرورش در مدارس قرآني تدريس خواهد شد.
سال گذشته نيز وزارت آموزش پرورش خبر داده بود كه در تمامي مدارس كشور يك روحاني مستقر شود تا علاوه بر برگزاري نماز جماعت، به سئوالات و شبهات دانش آموزان پاسخ دهند.
همچنين اعزام ۳۳ هزار مبلغ مذهبي به مدارس سراسر ايران و طرح ايجاد مركز تربيت دانش آموزان نخبه براي ورود به حوزه هاي علميه هم از ساير اقداماتي است كه در دو سال گذشته و پس از احياي معاونت پرورشي در وزارت آموزش و پروش ايران، پيگيري شده است.
تغييرات جديد در نظام آموزشي ايران پس از آن سرعت گرفت كه آيت الله علي خامنه اي، رهبر ايران، در مرداد ماه سال ۸۵ خواستار تحولات جدي در نظام آموزش و پرورش ايران شده بود.
تشكيل ستادي تحت عنوان "ستاد تحول بنيادين در نظام آموزش و پرورش ايران" از آخرين اقداماتي است كه وزارت آموزش و پرورش ايران براي اجرايي كردن اين تحولات در نظر گرفته است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر