سرتيپ بهمن كارگر معاون اجتماعي پليس ايران ماهواره را نمونه بارز جنگ نرم معرفي كرد و گفته است ماهواره همانند مواد مخدر عمل مي كند و هر دو به يك اندازه خطرناك است.
آقاي كارگر با مقايسه ماهواره و مواد مخدر گفت كه "مواد مخدر سلامتي روحي و جسمي افراد را به خطر مي اندازد و ماهواره سبب ابتذال و بي بندو باري و فروپاشي خانواده ها مي شود.
دولت ايران بارها در ارتباط با ماهواره ها بخصوص پس از انتخابات بحث برانگيز رياست جمهوري دوره دهم واكنش هاي شديدي از خود نشان داده است.
در آخرين اين اقدامات سال گذشته آيت الله محمود شاهرودي رئيس سابق قوه قضائيه ايران با صدور بخشنامه اي از دادگاههاي ايران خواست تا با "توسعه روز افزون شبكه هاي ماهواره اي مخالف نظام" به طور جدي برخورد كنند.
آقاي شاهرودي در اين بخشنامه از قضات خواسته بود كه پرونده هاي مرتبط با ماهواره را بر اساس ماده هايي از بخش "تعزيرات" و "جرايم ضد امنيت داخلي و خارجي" قانون مجازات اسلامي ايران بررسي كنند كه مجازات اين بخش، حبس تا ده سال و همچنين مورد محاربه را در بر مي گيرد، كه يكي از مجازاتهاي آن اعدام است.
معاون اجتماعي پليس ايران با بيان اينكه بيش از چهار هزار ماهواره در استان كرمان حمع آوري شده است گقت: "خريد و فروش ماهواره ممنوع است و در صورت مشاهده پليس با آن به شدت برخورد خواهد كرد."
آقاي كارگر بزرگترين معضلات اجتماعي ايران را به خطر افتادن بنيان خانواده، اعتياد، طلاق و فضاي مجازي دانست و گفت كه فضاي مجازي همچون تيغي دولبه است كه اگر از آن درست استفاده نشود تهديدي جدي براي جامعه به حساب مي آيد.
قانون ممنوعيت استفاده از تجهيزات دريافت ماهواره اي در سال ۱۳۷۳ از تصويب مجلس ايران گذشت و متعاقب آن در سال ۱۳۸۱ اصلاحيه اي به آن اضافه شد.
برپايه اين قانون تنها اشخاص حقيقي و حقوقي مي توانند از ماهواره استفاده كنند كه مجوز لازم را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي دريافت كرده اند
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر