۱۳۸۸ اسفند ۲۱, جمعه

دانشجويان دانشگاه شريف: به راه دوستان زنداني مان افتخار مي كنيم

دو هزار نفر از دانشجويان دانشگاه شريف تهران در نامه اي به رئيس اين دانشگاه، خواستار آزادي سه نفر از دانشجويان اين دانشگاه شدند.

به گزارش سايت كلمه كه اخبار مير حسين موسوي، از رهبران مخالفان دولت ايران را منتشر مي كند، اين دانشجويان ضمن حمايت از "راه دوستان" زنداني شان، از رئيس دانشگاه شريف خواسته اند تا براي آزادي مهدي كلاري، كوهيار گودرزي و تارا سپهري فر، از دانشجويان اين دانشگاه كه در جريان اعتراضات پس از انتخابات دستگير شده اند، تلاش كند.

نامه دو هزار دانشجوي دانشگاه شريف اين چنين آغاز شده است: "روز اول كه به دانشگاه پا مي گذاشتيم، گمان مي برديم كه اين مكان مقدس، محملي است براي كسب علم و دانش و راه را براي زندگي اي توأم با آزادگي و غرور هموار مي كند. همچنين گمان مي برديم مي توان از اين مكان مقدس در جهت گام برداشتن براي آباداني و آزادي ايران عزيزمان استفاده نمود. اما اتفاقات اخير واقعيت ديگري را نشان مي دهد".

در بخش ديگري از اين نامه، دانشجويان با ابراز نگراني از وضعيت سه دانشجوي بازداشتي نوشته اند: "هرچند كه ما دانشجويان دانشگاه صنعتي شريف به راهي كه دوستانمان انتخاب نموده‌اند، افتخار مي نمائيم و آن را گامي در جهت عينيت بخشيدن به همان حريتي مي‌دانيم كه همگي از كودكي آن را آموخته ايم، اما از اخباري كه به گوش مي‌رسد عميقاً نگرانيم".

دانشجويان امضاء كننده اين نامه خطاب به سعيد سهراب پور، رئيس دانشگاه شريف، نوشتند: "بر اين عقيده ايم كه اعتراض به وضعيت دوستان دربندمان كه جزئي از فرزندان اين كشورند و شما بارها ادعاي پدري بر آنان را داشته ايد از اهم وظايف شماست و اين اعتراض وظيفه اي است كه ما آن را بر دوش شما مي بينيم".

كوهيار گودرزي در روز برگزاري مراسم تشييع جنازه آيت الله منتظري (۲۹ آذر) در قم بازداشت شده و مهدي كلاري نيز در جريان اعتراضات آذر ماه و همزمان با مراسم ۱۶ آذر، روز دانشجو، دستگير شد.

تارا سپهري فر، سومين دانشجوي بازداشتي دانشگاه شريف هم بهمن ماه بازداشت شده است.

اعتراضات دانشجويي و به دنبال آن برخورد با دانشجويان از سوي حكومت يكي ديگر از مسائل بحث برانگيز بعد از اعلام نتايج انتخابات رياست جمهوري در ايران است.

دانشجويان اوج اين اعتراضات را در روز شانزدهم و هفدهم آذر در دانشگاه هاي بسياري از شهرهاي ايران به نمايش گذاشتند.

جنبش دانشجويي يكي از فعال ترين جنبش هاي سياسي و اجتماعي جامعه ايران است.

در ماه هاي اخير به ويژه بعد از اعلام نتايج انتخابات رياست جمهوري اعتراضات دانشجويان شكل جدي تري به خود گرفت و دانشجويان از هر روشي براي بيان اعتراضاتشان استفاده كردند، از بر هم زدن جلسات سخنراني حاميان دولت دهم، تا تجمع در دانشگاه ها.

در جريان اعتراضات دانشجويي و درگيري هاي ميان نيروهاي امنيتي و انتظامي و دانشجويان تا كنون صدها نفر بازداشت شده اند.

در اوج اين درگيري ها و در جريان حمله پليس و نيروهاي موسوم به لباس شخصي به كوي دانشگاه تهران (۲۴ تير)، بسياري از دانشجويان مورد ضرب و جرح قرار گرفتند.

معترضان اعلام كردند كه دستكم پنج دانشجو در آن حادثه كشته شدند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر