۱۳۸۸ دی ۲۶, شنبه

احمدي مقدم: ايميل ها و اس ام اس ها كنترل مي شود

سرتيپ اسماعيل احمدي مقدم فرمانده نيروي انتظامي، گفته كه ايميل ها و اس ام اس ها كنترل مي شود و با افرادي كه از طريق اس ام اس و ايميل افراد را تشويق به حضور در تجمعات مي كنند، برخورد مي شود.

آقاي احمدي مقدم گفته است كه "ايميل ها و اس ام اس ها از جايي فرستاده مي شود كه كاملا در كنترل ما قرار دارد و تصور نكنند كه آنتي پروكسي جلويش را مي گيرد و اين تصور اشتباه را نداشته باشند كه كنترل نمي شوند" اما در مورد نحوه كنترل مبادله پيام از طريق ايميل و اس ام اس، نهاد كنترل كننده و جنبه هاي حقوقي مورد استفاده در اين زمينه توضيحي نداده است.

براساس قانون جرايم رايانه اي جمهوري اسلامي، سرويس دهندگان اينترنتي موظف هستند اطلاعات مربوط به كاربران را براي چند ماه نگهداري كنند و اين اطلاعات با حكم قضايي مي تواند در دسترس نهادهاي امنيتي قرار گيرد.

در ماههاي اخير به دليل محدوديت هاي رسانه اي در داخل ايران، استفاده از اينترنت، با وجود كاهش سرعت آن، براي انتقال تصاوير و ايميل و انتشار اخبار مربوط به تجمع ها و تظاهرات مخالفان دولت رونق گرفت.

دولت هم به منظور مقابله با ارتباط بين تظاهركنندگان، در جريان تظاهرات اعتراضي به قطع پيام هاي كوتاه يا اس ام اس مبادرت كرده است ولي استفاده از اس ام اس در ايران بسيار رايج است و از آن به طور گسترده براي مبادله اخبار و اطلاعات استفاده مي شود.

برخي از تظاهركنندگان عاشورا نسبت به خشونت ماموران واكنش نشان دادند

اكنون رئيس پليس كساني را كه با استفاده از اس ام اس به اطلاع رساني سياسي مبادرت مي ورزيده اند مورد تهديد قرار داده و گفته است كه "تاكنون با اين افراد مدارا شده است" ولي پس از اتفاقات روز عاشورا ، "مدارا كنار گذاشته شده و با اين افراد از سوي پليس و قوه قضائيه برخورد مي شود."

در روز عاشوراي امسال، بين عزاداران مخالف دولت و ماموران نيروي انتظامي و افراد موسوم به لباس شخصي درگيري روي داد كه براساس گزارش هاي خبري و تصويري انتشار يافته، با خشونت شديد از سوي ماموران امنيتي همراه بود.

در پي اين تظاهرات، كه در جريان آن برخي از تظاهركنندگان در برابر حملات نيروهاي دولتي به مقاومت مبادرت كردند، شماري از مقامات و رسانه هاي حكومتي معترضان را به اهانت به مقدسات ديني متهم ساختند و از تصميم به شدت عمل در تظاهرات بعدي سخن گفتند.

آقاي احمدي مقدم گفت كه "كساني كه به خيابان مي آيند عامل اصلي نيستند بلكه تحريك كنندگان و افرادي كه اقدام به فراخواني و سازماندهي اين افراد مي كند ، عوامل اصلي هستند كه شايد در ميدان هم نباشند."

فرمانده پليس هشدار داده كه تا پيش از اين با كساني كه از طريق ايميل و اس ام اس فراخوان براي "شركت در اجتماعات غيرقانوني و اغتشاش" مي دادند، برخورد نكرده چون "قرار بر برخورد نبوده است و از اين پس اگر اين افراد به كار خود ادامه دهند، همه سوابق گذشته آنها كه ثبت شده است تحت حساب و كتاب قرار مي گيرد."

به گفته آقاي احمدي مقدم، "آنهايي كه كار سازماندهي و يا فراخواني انجام مي دهند، حتما جرمشان بسيار بيشتر از افرادي است كه كف خيابان مي آيند و قانون شكني مي كنند."

در روز عاشورا، عزاداران مخالف دولت در نقاط مختلف به خصوص تهران تظاهراتي را برگزار كردند كه براساس گزارش هاي خبري و تصويري، با خشونت نيروهاي انتظامي و افراد موسوم به لباس شخصي مواجه شد هرچند در مواردي نيز تظاهركنندگان به مقابله با ماموران دولتي پرداختند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر