۱۳۹۰ خرداد ۴, چهارشنبه

جنتی: عده‌ای در جريانات اخير سعی کردند به ولايت فقيه ضربه بزنند،

دبير شورای نگهبان با بيان اينکه عده‌ای در جريانات اخير سعی کردند به ولايت فقيه ضربه بزنند،گفت: شورای نگهبان با قاطعيت مسئله گروهی که در تلاش هستند با پول افرادی را بخرند بررسی می‌کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، آيت‎الله احمد جنتی در همايش مسئولان دفاتر استانی و مديران ستادی شورای نگهبان تصريح کرد: سلامت انتخابات در گروی عملکرد شورای نگهبان است و مسئولان دفاتر استانی و ناظران نيز هريک به اندازه مسئوليت خود، بايد طبق قانون بکوشند تا انتخاباتی سالم برگزار گردد و ان‌شاء‌الله رضايت خداوند متعال، مقام معظم رهبری، مردم و به‏خصوص خانواده‌های شهدا جلب شود.

دبير شورای نگهبان با اشاره به تفاوت‌های نهمين دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با دوره‌های گذشته گفت: در اين انتخابات، غير از شکست خوردگان سياسی و گروهک‌های ضدانقلاب، جريان‌های انحرافی و کسانی که صاحب قدرت هستند نيز از مدت‌ها پيش طرح‌هايی را برای ورود به انتخابات آغاز کرده‌اند.


advertisement@gooya.com 

جنتی طمع منحرفان و گروهک‌های ضدانقلاب برای نقش آفرينی در انتخابات را امری مسبوق به سابقه دانست و افزود: در گذشته هم اين مسائل بود، اما در اين دوره عده‌ای با سوء استفاده از مقام و جايگاه خود يک جريان انحرافی را به وجود آورده‌اند و با توسل به راه‌های نامشروع و پولهای کلان که با سوء استفاده از قدرت کسب کرده‌اند، می‌خواهند مجلس را قبضه کنند.

دبير شورای نگهبان با اشاره به عبور جامعه اسلامی از فتنه‌ها و آزمون‌های سخت و دشوار گفت: خيلی از اتفاقات رنج‎آور است اما به‎خواست خداوند نتايج مثبت و ثمرات شيرينی دارد.

وی افزود: نمونه بارز اتفاقات سخت و دشوار، واقعه کربلاست. در تاريخ بشريت حادثه‌ای تلخ‏تر از شهادت امام حسين عليه السّلام و اسارت خاندان عصمت و طهارت پيدا نمی‎شود. اما اين حادثه اسلام را زنده کرد و ما امروز هرچه داريم از حادثه کربلاست.

جنتی تصريح کرد: اگر حادثه کربلا نبود، ما امروز آتش‎پرست بوديم. زيرا حکومت اموی چيزی از اسلام باقی نمی‎گذارد و ديگر امروز نه از تشيع چيزی باقی مانده بود و نه از تسنن.

وی افزود: کسی که اسم خود را امير مؤمنان و خليفه رسول خدا گذاشته بود هر جنايتی را به نام اسلام مرتکب می‌شد و طبيعی بود که کسی اين گونه اسلام را نمی پذيرفت. اما واقعه کربلا موجب گرديد اسلام زنده بماند.

دبير شورای نگهبان افزود: انقلاب ما انقلاب حسينی است. فرزندان ما با شعارهای حسينی و مرثيه‌ خوانی و نوحه خوانی برای عاشورا، در ۸ سال دفاع مقدس به پيروزی رسيدند. امروز ادامه حرکت ملت ايران در انقلاب اسلامی، در بيداری کشورهای ديگر هم ديده می‌شود.

وی يادآور شد: ملت‌های ديگر با مشاهده پيروزی انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن باور کرده‌اند که می‌توانند دربرابر قدرت‌های مستکبر بايستند.

جنتی ضمن ابراز اميدواری به آشکار شدن ثمرات شيرين اتفاقات تلخ اخير گفت: جريان فتنه نيز تلخ و بسيار بد بود. زيرا برای اولين بار دشمن احساس کرد می‌تواند از انتخابات سوء استفاده کند و با آمدن برخی به خيابان‌ها ضربه‌ای به نظام اسلامی بزند.

وی افزود: خدا نگذرد از کسانی که با فتنه‌انگيزی موجبات طمع دشمن نسبت به انتخابات را فراهم ساختند و خداوند نگذرد از کسانی که به اين فتنه رضايت دادند.
دبير شورای نگهبان افزود: اما وقتی اين فتنه به پايان رسيد نتايج شيرين آن هم روشن شد. زيرا چهره خيلی‌ها برای مردم آشکار شد. کسانی در اوج قدرت بودند و فرو افتادند و حقيقت خود را نشان دادند و مردم ديدند چه‎کسانی عقيده به ولايت فقيه دارند و چه‎کسانی فقط شعار آن را سر می‌دهند. اگر اين قضايا پيش نمی‌آمد آنها همچنان به آينده سياسی خود اميدوار بودند و قصد داشتند از انتخابات مجلس و رياست جمهوری سهمی ببرند.

وی با اشاره به تحرکات جريان انحرافی در هفته‌های اخير گفت: اين جريان هم تلخ و ناگوار بود اما موجب شد نيرو‌های انقلابی که به افرادی علاقه‌مند بودند، چشمانشان باز شود.

جنتی تصريح کرد: عده‌ای با جريانات اخير سعی کردند به مسئله ولايت فقيه ضربه بزنند، اما کاری کردند که حقايق برای مردم روشن شد و مردم نسبت به برخی مسائل بصيرت پيدا کردند. مردم وقتی احساس کنند که ممکن است مسئله ولايت ضربه بخورد، با فداکاری جانشان را برای ولايت می‌دهند.

وی افزود: از اين اتفاقات و آزمون‌ها در آينده هم پيش خواهد آمد. آنچه مهم است اين است که ما غافل نشويم.

دبيرشورای نگهبان توسل برخی مسئولان را به امور موهوم بی‌سابقه و موجب وهن نظام دانست و گفت: برخی موارد قبلاً ضرورتی نداشت به صورت علنی گفته شود. اما با انتشار عمومی خبر آن ديگر کسی نمی‌تواند منکر اين قضايا شود.

وی ضمن گلايه از تعلل دستگاه‌های مسئول برای برخورد با اين مسائل افزود: از چند سال پيش از اين به دوستان قوه قضائيه می‌گفتم بايد اين افراد دستگير شوند. چرا بايد چنين افرادی در کشور آزاد باشند؟ در اين مملکت جن‎گير و رمال و طلسم‏باز چه نقشی بايد داشته باشد؟

جنتی با ابراز تاسف از عدم برخورد با اين افراد گفت: با آزادی اين افراد کار به جايی رسيد که برخی از مسئولان هم به آنها متوسل شدند.

وی با اشاره به رفتارهای فاسقانه و پليد برخی از اين افراد گفت: فاسدترين آدم‌ها با اهانت به مقدسات ادعا می‌کنند قدرت‌های فوق العاده‌ای دارند و متاسفانه افرادی هم فريب آنان را می‌خورند و به آنها متوسل می‌شوند.

دبيرشورای نگهبان افزود: اين مسائل بسيار تلخ و ناگوار است که عده‌ای بخواهند امور مملکت را با توسل به چنين افراد فاسدی پيش ببرند.

وی با ابراز نگرانی از تلاش افرادی برای حاکميت سرمايه در انتخابات افزود: ريخت و پاش‌های مالی در انتخابات نيز قبلاً سابقه داشت و الآن نيز گروهی در تلاش هستند با پول افرادی را بخرند.

جنتی تصريح کرد که شورای نگهبان با قاطعيت اين مسائل را بررسی می‌کند.

وی افزود: شورای نگهبان امين مردم است و به هيچ‎کس دل نبسته است. آنچه برای شورا مهم است ميزان تبعيت فرد از حق است. طبع و سرشت مردم حق‎طلبانه است و وقتی صحت عمل و سلامت نفس همکاران شورای نگهبان را ببينند و ملاحظه کنند که برای شورای نگهبان حق مهم‌تر از فرد است، اعتمادشان افزايش می‌يابد.
دبير شورای نگهبان يادآور شد: مردم هرجا حق را ببينند، گرد آن می‌گردند و وقتی عدالت، حق‌جويی و حق‌گويی کسی را ببينند، او را قبول می‌کنند و به او اعتماد می‌کنند.
وی افزود: ابراز علاقه ما هم به اشخاص تا مادامی است که ببينيم پيرو حق هستند و پايشان را کج نگذاشته‌اند و اگر هم کسی با صداقت از راه باطل به راه حق برگشت، قبولش می‌کنيم. چون ملاک حال فعلی اشخاص است.

جنتی در پايان توکل بر خداوند متعال را موجب نتيجه‏بخش گرديدن کارهای بزرگ دانست و گفت: اگر کمک خدا نباشد کارهای کوچک را نيز نمی‌توان انجام داد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر