۱۳۸۹ آذر ۳, چهارشنبه

ركورد طلاي ايران در ورزش بعد از انقلاب شكسته شد

با درخشش تيم ملي كشتي فرنگي در رقابت هاي دو شنبه بازيهاي آسيايي گوانگجو دو مدال طلا و يك برنز ديگر براي ايران بدست آمد.
با اين نتيجه تعداد طلاهاي كاروان ايران به 12 رسيد تا هم تعداد طلاها بيشتر از دور قبل بازيها در دوحه شود و هم جايگاه چهارمي ايران در رده‌بندي مدال‌هامستحكم باقي بماند.
اين تعداد طلا پس از انقلاب 1357 هم بيشترين طلايي است كه كاروان ورزشي ايران در بازي هاي آسيايي به دست آورده است.
اكنون چين با 154 طلا در جاي اول جدول رده بندي مدال ها قرار دارد، كره جنوبي با 61 و ژاپن با 32 طلا در رده هاي دوم و سوم هستند.
ايران هم با مجموع 12 طلا، 8 نقره و 15 برنز در جاي چهارم جدول است.

يازدهمين طلا در مشت نعمت پور

نعمت پور با يك بارانداز زيبا 2 امتياز از حريف چشم بادامي گرفت و به يازدهمين مدال طلاي كاروان ورزش ايران رسيد.
دوشنبه در فينال وزن 84 كيلوگرم مسابقات كشتي فرنگي بازي هاي آسيايي گوانگجو، طالب نعمت پور مقابل لي سئول از كره قرار گرفت.
در تايم اول نعمت پور پس از 1.5 دقيقه مبارزه در سرپا، در خاك حريف قرار گرفت و با توجه به اينكه حريف در 30 ثانيه كاري از پيش نبرد يك بر صفر اين تايم را برد. در وقت دوم در حالي كه نعمت پوربا كمرگيري تعادل حريف را از بين برد رييس تشك نظر قاضي را رد كرد و يك امتياز به نعمت پور داده نشد .
اما چند ثانيه بعد او با يك بارانداز زيبا 2 امتياز از حريف چشم بادامي گرفت و به يازدهمين مدال طلاي كاروان ورزش ايران رسيد.

قرباني طلاي دوازدهم را گرفت

در فينال وزن 96 كيلوگرم مسابقات كشتي فرنگي بازي هاي آسيايي گوانگجو، بابك قرباني مقابل حريفي از قزاقستان به نام مامبتوف قرار گرفت.
نماينده ايران در تايم اول مقابل برنده مدال برنز المپيك پكن در سرپا كاري از پيش نبرد ودر خاك حريف قرار گرفت . كشتي گير قزاق در اين مرحله قرباني را بارانداز كرد و 2 امتياز گرفت تا 2 بر صفر برنده اين وقت شود. در تايم دوم فرنگي كار كرمانشاهي با دوبنده آبي پس از اينكه در سرپا كار به جايي نبرد حريف را در خاك در اختيار قرار گرفت و به زيبايي او را خاك كرد تا در مجموع 2 بر يك از حريف عقب بيافتد و كشتي به تايم سوم كشيده شود. در وقت سوم هم در 1.5 دقيقه سرپا قرباني پاي اين قزاق را از تشك خاج كرد و در خاك هم او را بارانداز كرد و 3 بر صفر در اين تايم و در مجموع 4 بر 2 برنده شد.

برنز برگردن عليزاده افتاد

فرشاد عليزاده براي كسب مدال برنز وزن 74 كيلوگرم مسابقات كشتي فرنگي بازي هاي آسيايي گوانگجو به مصاف مراداف از ازبكستان رفت.
در اين كشتي در وقت اول داور در اقدامي عجيب با وسواس و بهانه گيري يك اخطار به عليزاده در حالي داد كه او بايد در خاك حريف ازبك را در اختيار مي ‌گرفت.
در وقت دوم مراداف نتوانست در خاك از فرنگي كار ايران امتياز بگيرد و يك بر صفر به عليزاده باخت . كشتي در حالي به وقت سوم كشيد كه در اين وقت هم در سرپا امتيازي ردوبدل نشد و فرشاد عليزاده در خاك مانع از امتيازگيري مراداف شد تا با زانوي آسيب ديده به مدال برنز برسد.

بسكتبال صعود كرد

تيم ملي بسكتبال ايران در آخرين بازي مرحله مقدماتي بازي‌هاي آسيايي 2010 گوانگجو قطر را با اختلاف 42 امتياز شكست داد.
ايران در روز دوشنبه اين بازي را 88- 46 به پايان برد و به مرحله دوم صعود كرد.

مرضيه اكبرآبادي: به كشورهاي اسلامي شوك وارد كرديم

مرضيه اكبرآبادي، معاون سازمان تربيت بدني در امور زنان كه يكشنبه شب از چين وارد ايران شده بود، دو شنبه صبح در نشست خبري حاضر شد تا از موفقيت‌هاي كه زنان ايران در بازيهاي آسيايي 2010 گوانگجو به‌دست آورده‌اند، بگويد . اما او بيشتر مجبور شد تا از مشكلات ورزش زنان حرف بزند.
به گزارش ايلنا خانم اكبرآبادي نتايج گوانگجو را با دوره‌هاي قبل مقايسه كرد:«ما در دوحه در 9 رشته شركت كرده بوديم و در بوسان در 4 رشته. در دوحه 3 مدال گرفيتم و در بوسان يك مدال اما اين بار ما در 14 رشته ورزشكار داشتيم كه تا به‌حال 11مقام به‌دست آورده‌ايم. از نظر تعداد ورزشكاران هم رشد داشته‌ايم در دوحه 27 ورزشكار زن به بازي‌ها اعزام شده بودند، اما اين بار 88 ورزشكار داشتيم. ما هم از نظر حضور با پوشش اسلامي نقشمان خيلي پررنگ بود و هم از نظر تنوع رشته و هم كسب مقام‌ها.»
اكبرآبادي موفقيت‌هاي زنان ايران در اين بازي‌ها را شوكي به كشورهاي اسلامي دانست و گفت: «دركنار همه فاكتورها، زيباتر شدن حجاب را ديديم. ما به همه كشورهاي اسلامي شوك وارد كرديم و به آنها گفتيم كه با حجاب هم مي‌شود مقام كسب كرد.»
خبرنگار ايلنا انعكاس موفقيت ورزش زنان ايران در صدا و سيما ايران را با بي‌بي‌سي راديو فردا و صداي آمريكا مقايسه كرد وگفت به نظر مي رسد آنها بيشتر به اين موضوع پرداخته‌اند. اكبرآبادي در اين مورد گفت:«آنها برنامه‌هايشان را براساس خبرشان مديريت مي‌كنند. ما نيازي به آنها نداريم. نمي‌خواهد سرمان را بشكانند و دامانمان را گردو كنند. سازمان تربيت بندي قبل از اعزام تيم، صحبتي با مديران صدا و سيما داشت و طبق سياست‌هاي كلي ورزش زنان هم در صدا و سيما منعكس مي‌شود. يكي از آسيب‌هاي ناخواسته در ورزش زنان، متمايز كردن آنها از مردان است.»
بعد از حضور زنان ايران در بازي‌هاي آسيايي و انتشار تصاويري از آنها در رسانه‌هاي داخلي، يكي از اعضاي مجمع مدرسين به اين موضوع ايراد گرفت‎. اينكه زنان نبايد در چنين مياديني حضور داشته باشند.
اكبرآبادي گفت كه در اين زمينه نظر رهبر ايران ارجحتر از همه است و افزود: «من در شروع كارم در سازمان تربيت‌بدني خدمت علما و نخبگان روحاني گزارشي از كار ورزش زنان دادم. در دين اسلام به سلامت زنان توجه ويژه‌اي شده است. مادر به عنوان اصلي‌ترين عضو جامعه، نقش مهمي در سلامت جامعه مي‌تواند داشته باشد. همه بزرگان هم معتقد به اين موضوع بودند، البته به اين شرط كه ما در چهارچوب و اصول حركت كنيم. من اطمينان مي‌دهم تخطئي نداشته‌ايم. اين خوب است كه تذكراتي به ما داده شود تا دقتمان بالا رود. دولت حضور فعال زنان در ورزش را هدف قرار داده است."
پيش از اين در مشهد اعلام شده بود كه دوچرخه سواران زن نبايد در اين رشته فعاليت‌ كنند. خانم اكبرآبادي در اين مورد هم توضيح داد: «بعد از مطرح شدن اين موضوع من خدمت حجت الاسلام علم‌الهدا، امام جمعه مشهد رسيدم و خدمت ايشان گزارشي عرض كردم. ما به جمع‌بندي خوبي رسيديم تا با برنامه‌ريزي و مديريت اقدامات ماندگاري انجام شود. اگر ما در داخل كشور نتوانيم براي دخترانمان برنامه داشته باشيم، بيرون از كشور برنامه ديگري براي آنها طراحي مي شود.»

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر