۱۳۹۰ بهمن ۱۱, سه‌شنبه

در پاسخ به پیام تسلیت محسن کدیور آیت الله دستغیب: از هیئت حاکمه می خواهم به حصر خانگی آقایان موسوی و کروبی، پایان دهند جـــرس: در پی ارسال پیام تسلیت از سوی محسن کدیور به مناسبت درگذشت مرحوم آیت الله سید محمد هاشم دستغیب، آیت الله سید علی محمد دستغیب شیرازی پاسخی به این ابراز همدردی صادر کرد. محسن کدیور، در پیام تسلیتی به مناسبت درگذشت مرحوم آیت الله سید محمد هاشم دستغیب، به محضر مرجع مردمی، آیت الله العظمی علی محمد دستغیب، نوشته بود: " آن مرحوم از جمله معترضین به هجوم و تخریب مسجد قبا و تضییقات عمله استبداد برای جنابعالی و طلاب و فضلای حوزه علمیه اباصالح شیراز بود. خطّه فارس بلکه ایران به دفاع جوانمردانه جنابعالی در مجلس خبرگان رهبری از اجرای قانون اساسی، حق نظارت بر عملکرد رهبری، حقوق مشروع ملت ایران و امر بمعروف و نهی از منکر مفتخر است. نامه های تاریخی شما در اعتراض به حبس و حصر غیرقانونی مهندس میرحسین موسوی و حجت الاسلام و المسلمین مهدی کروبی و تقاضای آزادی چند صد زندانی بیگناه سیاسی که جرمی جز انتقاد مسالمت آمیز به ارباب قدرت ندارند عمل به بخشی از عهدی است که خداوند از عالمان ربانی گرفته است و جنابعالی بحمدالله امروز در صف نخستین ایشان قرار دارید. کشور مصیبت زده ما به دلیل سوء تدبیر و ماجراجوئی اولیاء امور و زیاده خواهی قدرتهای خارجی اینک در شرائط دشوار سیاسی، اقتصادی و اجتماعی قرار گرفته است. فشار کمرشکن اقتصادی بر دوش اقشار کم درآمد و طبقات میانی بشدت سنگینی می کند. تکیه حضرتعالی بر عدم شرکت در انتخابات غیرآزاد و فرمایشی اسفند ۹۰ مبارزه ملی با استبداد دینی را تداوم می بخشد. به گزارش جرس، در پی انتشار این پیام تسلیت و همدردی، آیت الله سید علی محمد دستغیب شیرازی، در پاسخ به شاگرد پیشین خود چنین نوشت: بسمه تعالی حضور محترم برادر محقق و دانشمند حضرت حجة الاسلام و المسلمین جناب دکتر محسن کدیور پیام تسلیت جنابعالی بمناسبت درگذشت فقیه مجاهد مرحوم آیة الله سید محمد هاشم دستغیب واصل شد. از اظهار لطف و محبت شما تشکر می کنم، و نیز از اظهارهمدردی بمناسبت تضییقات علیه طلاب حوزه علمیه اینجانب و هجوم و تخریب مسجد قبا در سال گذشته تشکر می کنم. آنچه از نامه ها و انتقادات اینجانب که حضرتعالی یادآوری کرده و ستوده اید، بر حسب تکلیف شرعی و عقلی بوده و خود را سزاوار مدح نمی دانم؛ اما در هر زمان نامه ای می نویسم و یا انتقادی می کنم که امید است موثر واقع شود. و در همین نامه نیز از هیئت حاکمه می خواهم به حصر خانگی مومن متقی جناب آقای مهندس میر حسین موسوی و حجة الاسلام و المسلمین کروبی، پایان دهند و زندانیان سیاسی را که با دشواریهای طاقت فرسا مواجه هستند و غالبا از دوستان اهل بیت عصمت و طهارت بوده یا اهل همین سرزمین می باشند آزاد نمایند. و از مجلس شورای اسلامی می خواهم در این مدت قلیلی که از عمر این مجلس مانده قدمهای موثری در رفع این همه گرفتاری که دامنگیر مردم شده است بردارند و دین خود را ادا کنند تا مردم هم متقابلا به حسن نیت و وفای آنان امیدوار شوند. سید علی محمد دستغیب دهم بهمن ماه

همبستگی نیوز _اظهارات روز دوشنبه علی‌اکبر ناطق نوری، رییس بازرسی دفتر رهبر جمهوری اسلامی ایران، در اجلاس بین‌المجالس اسلامی در ارتباط با «استبداد حاکمان سعودی و حکومت‌های موروثی در برخی کشورهای عربی»، باعث اعتراض هیات عربستانی و ترک این نشست از سوی آنان شد.
هفتمین مجمع عمومی اتحادیه بین‌المجالس اسلامی روز دوشنبه با حضور علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی و علی‌اکبر ناطق نوری، در اندونزی آغاز به کار کرد و ۱۱ بهمن‌ماه نیز به کار خود پایان می‌دهد.
آقای ناطق نوری که بنیانگذار اتحادیه بین‌المجالس بوده است، روز دوشنبه در این اجلاس گفت: «چه شد که مدینه‌النبی که قرار بود مظهر عدالت، پایگاه عدل و برابری باشد در کمتر از یک دوره صد ساله تبدیل به محل استقرار ظلم و نابرابری شد.»
وی افزود: «مدینه‌ای که قرار بود در آن بین عرب و عجم، سفید و سیاه، غنی و فقیر فرقی نباشد، تبدیل به پایگاه حامان مستبد و خودکامه شد و باب شهر علم نبی بسته شد و نقل حدیث ممنوع شد. حکومت‌های موروثی متداول شد و به ناحق کسانی به نام دین بر مردم حکمت کردند.»
به دنبال این اظهارات ، هیات پارلمانی عربستان به نشانه اعتراض نشست اتحادیه بین المجالس اسلامی را ترک کرد و ، جلسه نظم خود را از دست داد.
پس از این اقدام عربستان سعودی، معاون امور بین‌الملل رییس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که «چند کشور شاهنشاهی حاشیه خلیج فارس ادعا کردند که این بخش از سخنان میهمان افتخاری هفتمین اجلاس بین المجالس اسلامی توهین آمیز بوده است.»
حسین شیخ‌الاسلام انتقاد این کشورها را بی اساس خواند و گفت: «واکنشی که نمایندگان مجالس چند کشور امیرنشین حاشیه خلیج فارس از فرمایشات علی اکبر ناطق نوری داشتند، از سوی دیگر اعضای حاضر در کنفرانس تایید نشد.»
در ماه‌های گذشته، روابط تهران و ریاض با تنش‌های زیادی همراه بوده است.
پیشتر به دنبال حضور نیروهای نظامی کشورهای شورای همکاری خلیج فارس از جمله عربستان در بحرین، جمهوری اسلامی به شدت نسبت به این اقدام اعتراض کرد و در مقابل عربستان نیز ایران را به دخالت در امور کشورهای همسایه متهم کرد.
پس از آن با بالا گرفتن بحث توطئه ترور سفیر عربستان در واشینگتن که برخی عوامل حکومت ایران در این خصوص در مظان اتهام قرار گرفتند، روابط تهران و ریاض بار دیگر متشنج شد.
با تحریم‌های نفتی جدید علیه تهران و بحث جایگزینی نفت کشورهای حاشیه خلیج فارس به جای نفت ایران در بازار جهانی، جمهوری اسلامی بارها در این خصوص به عربستان سعودی و سایر کشورهای منطقه هشدار داده است.
آقای ناطق نوری که دو سال پیش از نیز با یاد کردن از بحرین به عنوان «استان چهاردهم ایران» واکنش‌های شدیدی را از سوی دولت بحرین متوجه ایران کرده بود، روز دوشنبه از «مداخله خارجی» و «تسلط قشری‌گری» به عنوان دو خطر جدی نام برد که به گفته وی مسلمانان با آن روبرو هستند و افزود: افرادی هستند که «می‌خواهند به نام دین بر مردم حکومت کنند.»
اتحادیه بین المجالس اسلامی در سال ۱۳۷۸ با پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران و برای رسیدگی به موضوعات مربوط به کشورهای اسلامی تشکیل شد.
ارسال به:

0 نظرات:

ارسال يک نظر


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر