۱۳۹۰ مهر ۳۰, شنبه

تعدادی از سرنشینان کشتی سانحه دیده ایرانی ناپدید شده اند

گزارش های متفاوتی در مورد حادثه غرق کشتی و سرنوشت سرنشینان آن منتشر شده است
گزارش هایی متفاوتی در مورد غرق یک کشتی ایرانی در خلیج فارس و سرنوشت سرنشینان آن منتشر شده است.
روز جمعه، ۲۹ مهر (۲۱ اکتبر)، خبرگزاری فارس گزارش کرد که براساس تازه ترین اطلاعات از "کشتی نفتی غرق شده"، همچنان از سرنوشت دوازده تن از سرنشینان مفقود این کشتی که هشت تن از آنان خارجی هستند، خبری در دست نیست.

براساس این گزارش، این کشتی که در عملیات مربوط به تاسیسات پارس جنوبی شرکت داشت و هنگام غرق شدن، حامل سیمان بود، ساعت ۱۷ روز پنجشنبه با هفتاد و دو تا هفتاد و چهار سرنشین در چهارده مایلی سواحل خلیج نایبند غرق شد.

براساس این گزارش، اطلاعیه اولیه حاکی از غرق شدن پنج سرنشین بود اما بعدا گزارش شد که شصت و دو سرنشین کشتی زنده نجات یافته اند و دوازده تن دیگر مفقود شده اند که هنوز از وضعیت آنان اطلاعی در دست نیست.

فارس به نقل از رسول فلاح نژاد، مجری فاز ۱۲ میدان گازی پارس جنوبی گزارش کرده است که علت غرق شدن این شناور در نزدیکی بندر عسلویه، بار بیش از اندازه بوده است.

به گفته آقای فلاح نژاد، این کشتی در اجاره شرکت مهندسی تاسیسات دریایی ایران بود و در عملیات لوله گذاری فاز ۱۲ پارس جنوبی مشارکت داشت.

وی گفته که چهار تن از دوازده فرد مفقود شده ایرانی و بقیه خارجی هستند.

شب گذشته، به نقل از یک منبع آگاه گزارش شده بود که این کشتی بین هفتاد تا هفتاد و سه سرنشین داشت که شصت تن از آنان نجات یافته اند و دلیل حادثه نیز واژگون شدن کشتی به خاطر بار اضافه کشتی و تلاطم دریا بوده است.

به گفته وی، این حادثه به سرعت روی داد به نحوی که سرنشینان نتوانستند قایق های نجات را به دریا بیاندازند.

این منبع از مفقود شدن هفت هندی، شش ایرانی و یک تبعه اوکراین خبر داده و گفته بود که شماری از سرنشینان توسط لنج های ماهیگیری نجات یافتند اما تلاطم دریا عملیات نجات را مختل کرد.

مقامات شرکت نفت و گاز پارس نیز گفته بودند که سه فروند هلی کوپتر در عملیات نجات شرکت کردند.

در همانحال، سایت آفتاب به نقل از مدیرکل بنادر و کشتیرانی استان بوشهر گزارش کرده است که کشتی سانحه دیده "کوشا" نام داشته و روز پنجشنبه هنگام حرکت به سوی بندر عسلویه "به طور ناگهانی و به دلایلی که هنوز مشخص نشده" در پانزده مایلی این بندر غرق شد.

این مقام محلی نیز شمار مفقودان حادثه را دوازده تن اعلام کرده و گفته بود که عملیات جستجو با شرکت تعدادی شناور و هلی کوپتر ادامه دارد.

در برخی گزارش ها آمده است که دوازده تن از سرنشینان این کشتی، که شش تن ایرانی و شش تن هندی هستند، در یکی از محفظه های فشار کشتی محبوس شده اند و احتمال نجات آنان نمی رود.

بندر عسلویه در شمال میدان گازی پارس جنوبی واقع است که بزرگترین میدان گازی ایران است و نیمی از ذخایر گاز این کشور را در خود جای داده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر