175نفر از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در نامه اي خطاب به رييس قوه قضاييه ايران از او خواسته اند با "سران فتنه" هر چه سريعتر برخورد كند.
اين عده از نمايندگان در عين حال از اينكه مسئولان برخي از نشريات و رسانه هاي نزديك يا وابسته به حكومت در پي چند شكايت به دادگاه احضار شده اند ابراز تاسف كرده اند و خواسته اند كه چنين شكاياتي اساسا در دادگاه رسيدگي نشوند.
حسن غفوري فرد، از اعضاي هيات رييسه مجلس پس از پايان جلسه علني امروز، يكشنبه ۲۶ ارديبهشت ماه ۱۳۸۹، متن نامه اي را كه از سوي عده اي از نمايندگان خطاب به صادق لاريجاني، رييس قوه قضاييه نوشته شده بود خواند.
در ابتداي اين نامه نمايندگان از موضوع به دادگاه كشيده شدن حسين شريعتمداري، مدير مسئول روزنامه كيهان "به دليل شكايت يك عنصر مدافع فرقه ضاله بهاييت و همكار صهيونيست ها" و در عين حال محاكمه مديران روزنامه هاي جوان، وطن امروز و خبرگزاري هاي فارس و ايرنا "به دليل شكايت هاي سران فتنه" ابراز ناخرسندي كرده اند.
به نطر مي رسد اشاره اين نامه در بخشي كه صحبت از مدير مسئول روزنامه كيهان شده، موضوع شكايت شيرين عبادي، وكيل و حقوقدان ايراني برنده جايزه صلح نوبل از آقاي شريعتمداري به دليل چاپ مطلبي در روزنامه كيهان باشد كه با عنوان "تقدير مركز بهائيان در اسرائيل از شيرين عبادي" به چاپ رسيده بود.
در ادامه اين نامه آمده است در شرايطي كه بنا بر مصالحي درخواست ها براي محاكمه "سران فتنه" به تعويق انداخته مي شود تا آگاهي مردم "از عمق وابستگي و انحراف سران كودتا" بيشتر شود، در نقطه مقابل "تسريع در رسيدگي به شكايت سران فتنه و كشاندن حاميان ولايت و مسئولان روزنامه هاي انقلابي به دادگاه جاي تاسف است".
در اين نامه به رييس قوه قضاييه نوشته شده كه اساسا شكايت ها در مورد كساني چون حسين شريعتمداري جاي طرح ندارد. |
نويسندگان اين نامه اينطور نتيجه گيري كرده اند كه با شناختي كه از جايگاه و مواضع سياسي رييس قوه قضاييه سراغ دارند، رسيدگي به شكايات عليه آقاي شريعتمداري "بر اساس ديدگاه مقدس عدالت باوري نظام جمهوري اسلامي است كه حتي عناصر داخلي، همراه و همسو با دشمنان خارجي" در دادگاه مورد سئوال و جواب قرار مي گيرند.
در ادامه اين گروه از نمايندگان مجلس گفته اند كه "سران فتنه" اصولا پذيراي راي دستگاه قضايي نيستند و در اين رابطه به موضعگيري اخير ميرحسين موسوي در مورد اعدام هاي چند روز گذشته اشاره كرده اند: "نشانه اين ادعا اعتراض وقيحانه اين منافقين جديد به حكم اعدام صادره براي پنج تن از محاربان و بمب گذاراني است كه دست هايشان به خون مردم بي گناه آلوده بود".
البته ميرحسين موسوي و مهدي كروبي اعدام اين پنج نفر را به دليل آن كه روند دادرسي آنها مطابق قانون نبوده و "توضيحات روشن كننده اي از اتهامات و روند دادرسي ومحاكمات" داده نشده، غيرعادلانه خوانده بودند.
اين موضعگيري آقايان موسوي و كروبي سبب شد كه دادستان تهران اين بيانيه ها را نشر اكاذيب بداند و بگويد اين اظهارنظرها جرم است و "روزي كه وقت محاكمه آنها برسد، به همه اين موارد توجه خواهد شد".
در پايان نويسندگان اين نامه اقدام قوه قضاييه در رسيدگي به شكايات عليه افرادي چون حسين شريعتمداري را نوعي "تنفس مصنوعي جريان فتنه" دانسته اند و درخواست كرده اند كه از اساس اين پس به چنين شكايت هايي رسيدگي نشود.
موضوع شكايت از مدير مسئول روزنامه كيهان تنها محدود به شيرين عبادي نبوده است.
اسفنديار رحيم مشايي، رئيس دفتر محمود احمدي نژاد هم در همان جلسه دادگاه از آقاي شريعتمداري به دليل چاپ مطلبي در ارديبهشت ماه سال ۱۳۸۷ در كيهان تحت عنوان "درخواست استفاده از عامل سيا" شكايت كرده بود.
به گفته وكيل آقاي مشائي آن مطلب مربوط به سفرهاي هوشنگ اميراحمدي به ايران است كه در آن حضور او "نتيجه وساطت و همراهي" رحيم مشائي توصيف شده بود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر